Forskning & Utvikling

Forskning for medisinsk fremgang til pasientens beste

Bayer er det eneste globale selskapet som forsker på forbedringer i menneske-, dyre- og plantehelse samtidig. Systematisk og intensivt samarbeid blant forskere utover deres opprinnelige spesialisering, skaper nye impulser. Fra verdenskjente legemiddelprodukter til høyteknologiske plattformer, fra innovative diagnostiseringteknologier til veterinærmedisiner – Bayer lever en innovasjonskultur på tvers av nasjonal grenser og forskningsområder.

Forskningsområder hos Bayer

Pharmaceuticals


Dr. Jürgen Klar og Dr. Michael Böttger (venstre til høyre) fra
Bayer i Wuppertal evaluerer bilder som viser tilstanden i
blodårene på baksiden av øyet.


Medisinske oppdagelser i Legemiddel-avdelingen fokuserer på områdene kardiologi, onkologi, oftalmologi, hematologi, radiologi og gynekologi.

» Eksempler på nye aktive ingredienser fra legemiddelforskning på www.bayer.com

 

Consumer Health


Andreas Werner (til venstre) og Francesco Lo Grande renser og overvåker omrøringsstenger i en salvemikser for fremstilling av Bepanthen™ salve

I vår Consumer Health divisjon fokuserer forskning- og utviklingsaktivitetene i produktutviklingssentrene i Morristown, New Jersey og Memphis, Tennessee, USA, og i Gaillard, Frankrike på å utvikle ikke-reseptbelagte medisiner, medisinske hudpleieprodukter, fotpleieprodukter, solkrem og kosttilskudd. Med sluttbrukere i fokus, er våre utviklingsstrategier rettet mot å utvide og forbedre vår merkevareportefølje gjennom nye produkter og leveringsformer. Vi arbeider også for å oppnå omklassifisering av dagens reseptbelagte medisiner til OTC-produkter. Vi introduserte en rekke nye produktlinjeutvidelser til flere markeder i 2014. Disse inkluderte nye leveringsformer og bruksområder for eksisterende merkevarer som Canesten™, Bepanthen™/Bepanthol™, Coppertone™ og Dr. Scholl’s™.

Animal Health


Laboratorieassistent Caroline Geier undersøker rundorm på et laboratorium i Monheim

I vår Animal Health virksomhet fokuserer vi våre forsknings- og utviklingsaktiviteter på antiparasitter, antibiotika og medisiner for å behandle ikke-smittsomme lidelser. Vi driver FoU-sentra i Tyskland, USA, New Zealand og Brasil. Våre sentrale forskningsaktiviteter finner sted i Monheim, Tyskland. Vi styrker forretningen ved å kontinuerlig identifisere kandidater for videre produktutvikling gjennom våre eksisterende samarbeid.

 

Hvordan medisiner utvikles

23. februar 2016  Copyright © Bayer A/S
http://www.bayer.com

Recommend

Close ×