18. June 2014

Bayer feirer 50 år og integrasjon med Algeta

11. og 12. juni kunne Oslos borgere se Bayers luftskip sveve over hovedstaden.

Zoom image

Luftskipet var her i anledning Bayers 50 år i Norge samt en markering av vår nye integrasjon med Algeta.  Noen heldige ansatte fikk også anledning til å være med på flytur og fikk dermed en unik mulighet til å se Oslo fra fugleperspektiv.

Alle ansatte var invitert til to spennende juni-dager med fest og seminar, til sammen ca 160 stykker.
Onsdag 11. juni ble alle samlet på Boathouse ved Fram-museet på Bygdøy for en fin markering. Vi hadde også invitert en rekke utenlandske gjester fra integrasjonsteamet til denne festen. Foruten fantastisk utsikt og beliggenhet ved vannet kunne man nyte god mat og drikke, morsomme aktiviteter samt dans utover kvelden. Det ble en fin og sosial kveld hvor nye miljøer minglet og ble kjent med hverandre. De mest hardbarkede tok seg et kveldsbad i solnedgangen og rundet dermed av en nydelig sommerkveld.

Torsdag 12. juni var alle på plass på Oslo Plaza hvor vi gjennomførte et seminar med fokus på Bayers reputation management. Det var mange kreative sjeler denne dagen og oppgavene ble løst på en morsom og underholdene måte.

Disse to dagene ble en viktig markering av ikke bare historien vår, men også den spennende tiden som kommer. Nå har vi lagt et godt fundament for vår nye storfamilie og snart kommer vi også under samme tak. Vi gleder oss!

18. juni 2014  Copyright © Bayer A/S
http://www.bayer.com

Recommend

Close ×